March 11, 2020

Please reload

Korábbi cikkek

Új akkreditációs okirat a KVI-Plusz Kft.-nél

December 7, 2015

1/3
Please reload

Kiemelt cikkek

Akkreditált vízminőségi vizsgálatok és kockázatbecslés - Online konferencia

May 12, 2020

Amint az Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos május 8-i tájékoztatóján is elhangzott, a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos intézkedésekből eredő leállások és üzemszünetek jelentősen megnövelték a Legionella baktérium okozta fertőzések kockázatát a különböző vizes rendszerekben. Emellett a folyamatos használatra optimalizált civilizációs vízrendszerek kiterjedtebb szakaszainak tartós üzemen kívüli állapota komoly vízminőség romlást okozhat (ivóvíz ihatósága), aminek elhárítására a használatbavételt megelőzően megfelelő intézkedéseket kell tenni.

 

Cégünk akkreditált vizsgálólaboratóriuma a mellékelt anyaggal szeretné röviden tájékoztatni meglévő és leendő ügyfeleit, továbbá felhívnánk a figyelmet a 2020. május 14. (csütörtök) 10:00-tól szervezett online konferenciára, amely során szakértőink adnak részletesebb tájékoztatást, segítséget a megfelelő intézkedésekkel kapcsolatban, amelyeket az újraindítás előtt javasolt megtenni.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2020. május 13. szerda 12 óráig legyenek kedvesek megküldeni a TimeaRigonePanisz@eurofins.com email címre.

 

 

Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Kategóriák
Please reload

  • Facebook Basic Square

created by Andrea Koza 2016

  • Black Facebook Icon