March 11, 2020

Please reload

Korábbi cikkek

Új akkreditációs okirat a KVI-Plusz Kft.-nél

December 7, 2015

1/3
Please reload

Kiemelt cikkek

II. Legionella konferencia

January 30, 2018

Cégünk kiállítóként és előadóként is képviselteti magát a II. Legionella konferencián, valamint támogatóként segíti annak megvalósulását!

 

Szervező: Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

Időpont: 2018. január 31., 10:00
Helyszín: Hotel Benczúr, 1068 Budapest, Benczúr u. 35. (megtekintés térképen)

Szövetségünk mintegy két éve, 2016. áprilisában rendezett konferenciát „Legionella – új közegészségügyi tényező mesterséges vizes környezetekben a gyakorlat szemszögéből” címmel. A konferencia apropóját az adta, hogy a környezetünkben előforduló legionella baktérium által jelentett egészségügyi kockázat becslésének, a kockázat csökkentésének céljából jogszabály született. A jogszabály feladatokat ró a nagy kiterjedésű melegvíz rendszerek üzemeltetőire, és kiemelten foglakozik a hűtőtornyok és egészségügyi intézmények kockázataival.

 

 

Az elmúlt két évben jelentős gyakorlati tapasztalat halmozódott fel a legionella baktérium jelentette környezeti kockázattal kapcsolatos feladatok terén, melyeket hasznosnak gondolunk az érintettekkel egy konferencia keretében megosztani. 

 

https://www.kszgysz.hu/hirek/rendezvenyeink/ii-legionella-uj-kozegeszsegugyi-tenyezo-mesterseges-vizes-kornyezetekben-a-gyakorlat-szemszogebol-konferencia

Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Kategóriák
Please reload

  • Facebook Basic Square

created by Andrea Koza 2016

  • Black Facebook Icon