A KVI - Plusz Kft.
 

A KVI-PLUSZ Környezetvédelmi Vizsgáló Iroda Kft. magyar állampolgárságú magánszemélyek tulajdonában lévő tudásintenzív kisvállalkozás, mely független és akkreditált vizsgálólaboratóriumot és kalibrálólaboratóriumot üzemeltet.

Cégünk fő tevékenységeként a környezetvédelem területén szükséges mintavételekkel, helyszíni és laboratóriumi vizsgálatokkal, kalibrálásokkal s szakértői tevékenységgel, illetve kutatás-fejlesztéssel foglalkozik.

Elsődleges célunk, hogy a környezetvédelem területén szükséges mintavételek, vizsgálatok és kalibrálások tekintetében kielégítsük megrendelőink igényeit, ezért a környezeti elemek (talaj, levegő, felszíni- és felszín alatti víz) ivóvíz, fürdővíz, szennyvíz, komposztok és hulladékok, újrahasznosított tüzelőanyagok (SRF), szilárd települési hulladékok, beágyazással kezelt hulladékok mintavételére és széles komponenskörre vonatkozó vizsgálatára, valamint levegős mérések (emisszió, immisszió, munkahelyi légtér) területén alkalmazott mintavevő és mérő berendezések kalibrálására akkreditációval rendelkezünk.

 

Törekszünk rá, hogy partnereink jogszabályokban, vagy hatósági kötelezésekben megfogalmazott mintavételi, mérési és kalibrálási igényeit, szükség esetén együttműködő partnerek bevonásával kielégítsük.

Mintavételi, vizsgáló és kalibráló tevékenységünk mellett környezetvédelmi szakértői tevékenységet is végzünk, szakértői engedélyekkel rendelkezünk.

A ma már rutinszerűen alkalmazott, szabványokban rögzített módszerek használatán túlmenően szakembereink részt vesznek új módszerek megalkotásában, szabványosításában, valamint a környezetvédelem, illetve a környezetanalitika szempontjából fontos szervezetek és testületek munkájában.

Cégünk tagja a Magyar Szabványügyi Testületnek (www.mszt.hu), a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének (www.kszgysz.hu), valamint a  Akkreditált Szervezetek Klaszterének (www.aszek.hu).

Kutatás-fejlesztési tevékenységünknek köszönhetően cégünk Magyarországon elsőként kezdett el foglalkozni több fontos szakterülettel a hulladékvizsgálatok, levegőtisztaság-védelem, valamint a bűzforrások vizsgálata - bűzmérés tekintetében.

Csapatunk
Dr. Ágoston Csaba PhD
ügyvezető
környezetvédelmi szakértő
c. egyetemi docens
Tátrai Rita
irodavezető

Pénzügy, számvitel

agoston.csaba@kviplusz.hu
Tel. 06-70-945-45-92
Szakértői tevékenység, árajánlatok készítése.

penzugy@kviplusz.hu
Tel. 06-70-947-45-92
Szerződésekkel, számlákkal kapcsolatos
információk, egyeztetések

 
További információra van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk!

created by Andrea Koza 2016

  • Black Facebook Icon